Slideshow

 • Slide1
  5000+ ZZP-ers met een passie voor het publiek domein
 • Slide2
  Verbinding tussen overheden en ZZP-ers
 • Slide3
  Maak ook verbinding met ons unieke netwerk!
woensdag, 30 september 2020 13:58

Adviseur ambassadeur taskforce Wonen en Zorg

Written by
Rate this item
(0 votes)

Gesloten u kunt niet meer reageren.

 

OverheidZZP zoekt een adviseur ambassadeur taskforce Wonen en Zorg voor een dienst van het ministerie van Economische Zaken. De opdracht is voor 16-24 uur per week, start z.sm. en duurt tot 30 juni 2021. 

Interesse? Stuur dan uiterlijk 4 oktober 2020 uw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De opdracht

Vanuit jouw rol als adviseur en procesbegeleider heb je een belangrijke rol bij het ondersteunen van de ambassadeurs om hun aanjagende rol te kunnen vervullen. Tijdens bijeenkomsten leg je vast welke vraagstukken naar boven komen en bied je actief vervolgondersteuning aan als aanwezige bestuurders aangeven daar behoefte aan te hebben. Deze follow-up kan bijvoorbeeld gaan over het meedenken bij het fomuleren van een woonzorgvisie, het maken van bindende prestatieafspraken of over het begeleiden van de samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen. De activiteiten kunnen verschillen per ambassadeur.

Als adviseur ben je het eerste aanspreekpunt van de ambassadeur. Je bent een kritisch klankbord voor de ambassadeur en denkt mee hoe de ambassadeur anderen in beweging kan brengen. Je bent in staat om de missie van de Taskforce in bestuurlijke overleggen goed uit te leggen en organiseert regionale overleggen, vraagt door waar de aandachtspunten van de bestuurders in de regio liggen en pakt door om hen te helpen stappen voorwaarts te zetten. Je houdt daarbij in het oog dat aandacht uitgaat naar het creëeren van passende woningen voor mensen die minder goed in staat zijn om eigen regie te voeren.

Je leert bestuurlijke overlegcircuits kennen en je speelt een rol bij het bij elkaar brengen van de sleutelspelers. Het resultaat is dat je samen met de ambassadeur regionale bijeenkomsten organiseert waarbij commitment wordt uitgesproken en vervolgafspraken worden gemaakt. Je onderhoudt goede contacten met de betrokkenenen die met de opgave bezig zijn. Je werkt nauw samen met de secretaris van de Taskforce en de andere adviseurs die de Taskforce ondersteunen. Het totale team van adviseurs gaat uit van ca. 8 medewerkers bestaan. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de ondersteuning en advisering van meerdere ambassadeurs in het land.

Wat heb je nodig?

Je hebt een relevante opleiding afgerond en beschikt over een werk-en denkniveau op HBO/WO-niveau. Je hebt affiniteit met woningbouw en zorg. Daarbinnen heb je relevante werkervaring. Daarnaast beschik je over de competenties om een relevant netwerk op te bouwen en ben je goed op de hoogte van de vraagstukken, de spelers en interventiemogelijkheden rondom wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid. De werkzaamheden zullen voor een belangrijk deel bij lokale overheden of zorgorganisaties plaatsvinden.

Additional Info

 • plaats: Den Haag
 • duur: tot 30 juni 2021
Read 142 times Last modified on zaterdag, 03 oktober 2020 13:11