Slideshow

 • Slide1
  5000+ ZZP-ers met een passie voor het publiek domein
 • Slide2
  Verbinding tussen overheden en ZZP-ers
 • Slide3
  Maak ook verbinding met ons unieke netwerk!
zaterdag, 03 oktober 2020 13:05

Chief Information Security Officer - CISO

Written by
Rate this item
(0 votes)

OverheidZZP zoekt voor Equalit (ICT Samenwerkingsverband van gemeenten, werklocatie: Oosterhout/Zundert) een ervaren CISO. 
Overtuigd van een goede match reageer dan direct en uiterlijk zaterdag 10 oktober met CV, motivatie/ toelichting op de gestelde functie-eisen en uurtatief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Chief Information Security Officer
Periode: van 26 oktober 2020 tot 31 januari 2021, voor 27- 36 uur per week

Wie zorgt dat alle digitale informatie bij onze aangesloten gemeenten veilig is? Nou jij, onze collega CISO (Chief Information Security Officer). Weet jij al veel over informatiebeveiliging en heb je binnen een overheidsorganisatie gewerkt? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de bewustwording van informatiebeveiliging bij een gemeente? Reageer dan snel.

Over Equalit
Het Shared Service Center Equalit is een ICT-samenwerkingsverband van en voor lokale overheden. Met zo’n 100 ICT-professionals faciliteren we 12 deelnemers met ruim 2600 ambtenaren in plaats- en tijdonafhankelijk samenwerken. Door kennis en krachten te bundelen, bouwen en ontwikkelen we samen digitale oplossingen die de dienstverlening aan burgers en bedrijven helpt optimaliseren. Onze complexe ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen: een uitdaging om een bijdrage aan te leveren.

Wat ga je doen?
Als CISO, ingezet bij onze deelnemende gemeente Zundert, vorm je samen met 4 collega CISO’s een team. Je speelt een belangrijke rol in het opstellen en vertalen van het informatiebeveiligingsbeleid bij onze deelnemers. Je brengt continu het belang van informatiebeveiliging onder de aandacht bij onze deelnemers. Je creëert bewustwording en daarvoor zit je met diverse collega’s om de tafel. Dit zijn collega’s bij Equalit maar ook de privacy officer, functionaris gegevensbescherming en informatiecoördinator bij de deelnemer. Daarnaast heb je regelmatig overleg met overheidsinstanties als Informatiebeveiligingsdienst (IBD), Nationaal Cyber Security Center (NCSC).
Wat hoort daar nog meer bij?

 • deelnemers adviseren en ondersteunen bij de implementatie van de BIO en ENSIA;
 • controleren of wordt voldaan aan wet- en regelgeving;
 • signaleren van beveiliging risico’s.


Wij vragen
Equalit zoekt voor deze uitdaging een CISO die al veel weet over informatiebeveiliging. Je kunt goed samenwerken en kennis delen om zo informatiebeveiliging te verankeren bij onze deelnemer Zundert. Omdat je contact hebt met verschillende collega’s kun je makkelijk schakelen en verbindingen leggen. Informatiebeveiliging is belangrijk voor de hele organisatie je kunt daarom ook op verschillende niveaus communiceren zowel op operationeel als op strategisch niveau. En heb jij ook nog:

 • afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur op het gebied van risicomanagement, bedrijfskunde of informatica;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • de certificering CISM, CISSP is een pré
 • overtuigingskracht om het belang van informatiebeveiliging over te brengen, dan willen wij jou graag in een gesprek.

Additional Info

 • plaats: Zundert/Oosterhout
 • duur: 3 maanden
Read 104 times