Slideshow

 • Slide1
  5000+ ZZP-ers met een passie voor het publiek domein
 • Slide2
  Verbinding tussen overheden en ZZP-ers
 • Slide3
  Maak ook verbinding met ons unieke netwerk!
zaterdag, 17 oktober 2020 07:49

Kwartiermaker en opdrachtnemer 1-loket

Written by
Rate this item
(0 votes)

OverheidZZP zoekt per 1-12 voor de provincie Noord-Brabant een kwartiermaker/opdrachtnemer 1-loket. 
Overtuigd van een sterke match? Wij ontvangen graag je Cv, Motivatie (ga in op de functie-eisen), tarief (max euro 90) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deadline is dinsdag 27-11-2020. 

 

Opdrachtomschrijving
De provincie Noord- Brabant werkt samen met andere partners aan een provincie waar het fijn, veilig en gezond leven is, een Brabant dat concurrerend en ondernemend is; een levendig Brabant.

Binnen de provinciale organisatie zorgt het programma Facilitaire Dienstverlening daarin dagelijks voor een gastvrije en professionele dienstverlening. Zij staan klaar om het werken aan de provinciale maatschappelijke opdracht zo goed mogelijk te laten verlopen. Het zijn ‘mogelijkmakers’.

Eén van de ambities voor 2021 is het ontwikkelen en realiseren van 1 loket. Eerst met een stevige basis voor alle facilitaire onderdelen, maar ook met mogelijkheden om dit uit te bereiden met andere bedrijfsvoeringstaken.

Wat ga je doen?

Voor het ontwikkelen en vormgeven van de Front-office zoeken we een opdrachtnemer en kwartiermaker. Je geeft enerzijds vorm aan de ontwikkeling van het 1 loket en de bredere inbedding in de organisatie samen met andere bedrijfsvoeringsprogramma’s. En anderzijds geef je leiding aan de vorming en ontwikkeling van het nieuw front-office team. Samen met andere opdrachtnemers binnen het programma geef je in het managementteam uitvoering aan doorontwikkeling van het programma.

We zijn op zoek naar een echte facilitaire innovator, met ruime ervaring in het werken in een provinciale organisatie op het gebied van businesspartnerschap, veranderopgaven op facilitair gebied en het leidinggeven aan een front-office team. Je bent verantwoordelijk voor de growing en going concern.

Je maakt onderdeel uit van het managementteam van het programma facilitaire dienstverlening en legt verantwoording af aan de programmamanager Facilitaire Dienstverlening.

Kandidaatomschrijving
Functie-eisen:

-Hbo-kennis en ruime ervaring op het gebied van facilitaire dienstverlening, bij verschillende soorten organisaties, waarvan in ieder geval met facilitaire opdrachten bij een provinciale overheid;

-Ervaring met leidinggeven aan een front-office team;

-Ervaring met businesspartnerschap in overheidsland;

-Ervaring met facilitaire management en projectleiding in tijden van Corona bij een overheid;

-Innovatief, doortastend, oplossingsgericht;

-Verbindend, zelfstandig en ondernemend;

-Stelt waar nodig bestaande werkwijzen ter discussie en komt met en geeft uitvoering aan verbeteringen.

Interviewplanning
We streven ernaar de gesprekken te voeren in week 45 (2 en 3 november)


Toelichting op rooster
Bij de provincie Noord-Brabant zijn we flexibel, en dat verwachten we andersom ook. Het (incidenteel) verrichten van werkzaamheden in de avonden of weekenden kan onderdeel zijn van deze opdracht, en de vergoeding hiervoor wordt geacht in het overeen te komen tarief te zitten.

Additional Info

 • plaats: De Bosch
 • duur: 12 maanden
Read 117 times