Slideshow

 • Slide1
  5000+ ZZP-ers met een passie voor het publiek domein
 • Slide2
  Verbinding tussen overheden en ZZP-ers
 • Slide3
  Maak ook verbinding met ons unieke netwerk!
dinsdag, 07 juli 2020 11:55

Projectleider/Secretaris buyer group circulaire bouwmaterialen

Written by
Rate this item
(0 votes)

GESLOTEN: u kunt niet meer reageren.

OverheidZZP zoekt voor het ministerie van EZK een secretaris/projectleider voor 24 uur per week v.a. augustus tot eind 2020. 
Interesse en overtuigd van een goede match? Mail je CV, motivatie, uurtarief (indicatief euro 85-95) en beschikbaarheid aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deadline voor reacties: donderdag 16-7 18:00 uur! 

We zoeken een projectleider/secretaris voor de buyer group circulaire bouwmaterialeren. Je geeft uitvoering aan het plan van aanpak. Je bent de olie in de machine. Je borgt dat er een coalitie ontstaat waarin de deelnemers een gezamenlijk plan van aanpak schrijven met een concept marktvisie en -strategie. Vervolgens rapporteer je op voortgang, borg je dat waar nodig expertise wordt betrokken (intern of extern) en ben je verantwoordelijk voor de informatievoorziening. De publieke opdrachtgevers in de buyer group zijn verantwoordelijk dat zij de ontwikkelde marktvisie en -strategie binnen 2 jaar implementeren in de aanbestedingspraktijk. Naast jouw inspanningen zal ook door deze opdrachtgevers een aanzienlijke inspanning worden verwacht. Een buyer group kent 4 fases. Fase 1 en 2 zijn doorlopen tot de zomer 2020. Voor fase 3 is vervolgens circa 1,5 jaar beschikbaar om de concept martkvisie en - strategie uit te werken zodat deze toepasbaar is in de aanbestedingsparktijk. In fase 4 wordt je de rol minder en wordt de ondersteuning voor de buyer group vanuit het Rijk afgebouwd. Wel blijft het mogelijk om vragen/problemen bij implementatie in de buyer groep te blijven behandelen.

Sinds 1 januari 2014 is binnen PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden, het centraal loket Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) voor alle overheden ondergebracht. Het doel van het loket is om de professionele toepassing van MVI bij overheden te versnellen en actief te ondersteunen. Zie www.pianoo.nl voor meer informatie over MVI en de ondersteuning van PIANOo hierbij en over PIANOo als organisatie. In 2020 is PIANOo gestart met het opzetten van buyer groups waarin collectieve van publieke opdrachtgevers toewerken aan een gezamelijk sigaal aan de markt voor het verduurzamen van een bepaalde productcategorie.

Functie-Eisen:

- WO niveau
- Kennis en ervaring met aanbestedingstrajecten

- Netwerker, slagvaardig, organisatiesensitief
- Aantoonbare brede kennis en ervaring op het gebied van inhoudelijke duurzaamheidsthema's (specifiek circulariteit)
- Affiniteit met het werkveld.
- Ruime ervaring met projectmanagement en aansturen/inrichten van processen en daarin meenemen van externe (publieke) partijen 

 

Additional Info

 • plaats: Den Haag
 • duur: 4 maanden
Read 150 times Last modified on donderdag, 10 september 2020 14:08