Slideshow

 • Slide1
  5000+ ZZP-ers met een passie voor het publiek domein
 • Slide2
  Verbinding tussen overheden en ZZP-ers
 • Slide3
  Maak ook verbinding met ons unieke netwerk!
vrijdag, 10 april 2020 13:47

Projectmanager

Written by
Rate this item
(0 votes)

Gesloten u kunt niet meer reageren

OverheidZZP zoekt voor de Nationaal Coördinator Groningen een projectmanager met recente werkervaring bij een rijksoverheidsorganisatie.
Betreft een opdracht voor 36u/week gedurende 12 maanden. Indien u aan de gestelde functie-eisen voldoet horen wij graag van u! Stuur uw CV, bondige motivatie en uurtarief (indicatief 85-90 euro/uur ex btw incl reis- en verblijfskosten) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deadline woensdag 15 april aanstaande!

Nationaal Coördinator Groningen
In Groningen moet iedereen veilig kunnen wonen, werken en naar school gaan. Daarom werkt Nationaal Coördinator Groningen (NCG) aan het onderzoeken en versterken van gebouwen in het aardbevingsgebied. Het gaat om preventief versterken. Zo kunnen bewoners en gebruikers het gebouw veilig verlaten bij een zware aardbeving. NCG werkt hiervoor samen met de zeven gemeenten in het aardbevingsgebied, de provincie Groningen, de woningcorporaties en het Rijk.

Afdeling Ontwerp
De afdeling Ontwerp is verantwoordelijk voor de voorbereiding van een door de gemeente te nemen versterkingsbesluit in het kader van de versterking van gebouwen in het aardbevingsgebied. Het versterkingsbesluit is onder andere gebaseerd op het normbesluit, de aanvullende wensen van bewoners en de gemeenten, de vereiste vergunningen, subsidies, etc. Deze afdeling treft tevens alle voorbereidingen voor de realisatie van de versterkingsbesluiten.

Team Projectmanagement
Team Projectmanagement is verantwoordelijk voor de planning, resources en aanpak van projecten en verantwoordelijk voor de aansturing, begeleiding en resultaten van de projectteams. Dit betekent dat het team Projectmanagement:
Projectteams samenstelt op basis van de benodigde kennis en competenties. Verantwoordelijk is voor de aansturing en begeleiding van projectleden. Verantwoordelijk is voor het eindresultaat van de projecten.

Opdrachtomschrijving
De Projectmanager is verantwoordelijk voor alle aspecten van het project, waaronder begroting, financiën, techniek, organisatie, contractmanagement, verificatie en validatie, risicobeheersing, projectbewaking, kwaliteit en planning ter realisatie van de in de projectopdracht opgenomen te versterken gebouwen, samen met de gebiedsmanager voor informatie naar de bewoner.

Plaats in de organisatie
De Projectmanager behoort tot het team Projectmanagement. De Projectmanager wordt hiërarchisch en functioneel aangestuurd door de Teamleider Projectmanagement en geeft functioneel leiding aan de leden van de onder hem vallende projectteams.

Activiteiten
Realiseren van versterkingsbesluit op het pand of cluster van panden die onder het project valt.
Zorgen dat de juiste mensen betrokken worden bij het project. Rapporteren over de voortgang en realisatie van project.
Verantwoordelijk voor het opbouwen en de bemensing van de projectorganisatie en het tijdig aanhalen van specialisaties.
Verantwoordelijk voor het opstellen van plannen van aanpak met ramingen of begrotingen voor de intentie-, initiatief- en uitvoeringsfase van projecten zodat zij vastgesteld kunnen worden.
Verantwoordelijk voor een of meerdere projecten.

Functie-eisen
Ten aanzien van de genoten opleiding en de (werk-) ervaring gelden de volgende eisen:
1 WO werk- en denkniveau en een relevante afgeronde WO-opleiding.
2 Relevante ervaring in complexe projecten/programma’s en daarin aantoonbaar succesvol. Aansturen van samengestelde projecten/programma’s.
Aantoonbare ervaring met sturen op resultaten en uitvoeringsprojecten.
3 Recente en relevante werkervaring bij een rijksoverheidsorganisatie in de afgelopen 12 maanden 

De medewerker heeft daarnaast kennis van en inzicht in:
Projectmanagement; programmamanagement.
Onderhandelen, managementvaardigheden, bedrijfsvoering (financieel en informatievoorziening), risicomanagement, risicoanalyse.
Opereren in politiek/bestuurlijke omgeving. Inkoop- en contractmanagement.
Financieel projectmanagement.

Compententies
De medewerker beschikt over de volgende competenties:
aansturen-groep
bestuurssensitiviteit creativiteit
integriteit motiveren netwerken
omgevingsbewustzijn
plannen-en-organiseren
reflecteren op eigen handelen resultaatgerichtheid
samenwerken

Additional Info

 • plaats: Groningen
 • duur: 12 maanden
Read 315 times Last modified on zaterdag, 23 mei 2020 08:30
More in this category: Adviseur ICT Werkplaats »