Slideshow

 • Slide1
  5000+ ZZP-ers met een passie voor het publiek domein
 • Slide2
  Verbinding tussen overheden en ZZP-ers
 • Slide3
  Maak ook verbinding met ons unieke netwerk!
woensdag, 21 oktober 2020 17:29

Senior projectmanager infrastructurele projecten

Written by
Rate this item
(0 votes)

OverheidZZP zoekt voor de gemeente Leiden 2 senior projectmanager infrastructurele projecten.
Langlopende opdracht (12mnd) voor 24u/week.
Interesse en overtuigd van een sterke match? Reageer direct en uiterlijk vrijdag 30 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met CV, toelichting op de functie-eisen en tarief (euro 100-110).

Gemeente Leiden is op zoek naar twee (2) senior projectmanagers ruimtelijk fysieke projecten. Als senior projectmanager ben je integraal verantwoordelijk voor het realiseren van grote projecten in het fysieke domein. Je bent integraal verantwoordelijk voor het eindresultaat, het vormgeven van je projectteam conform het IPM model, waarbij jij het overall management voert en projectmanagers, een contractmanager, een technisch manager, omgevingsmanagers en teamleden aanstuurt. Je draagt zorg voor de benodigde besluitvormingsstukken, de toekomstige aanbesteding(en), de contracten en de uitvoering van het gehele project. Daarnaast creëer je bestuurlijk draagvlak. Je zorgt er voor dat belanghebbenden optimaal betrokken zijn bij het project, zodat draagvlak ontstaat.

Participatie staat in Leiden hoog in het vaandel! We realiseren onze projecten samen met de stad. Je bouwt en onderhoudt een netwerk dat bijdraagt aan de realisatie van de organisatie en projectdoelen. Je zorgt ook voor een stimulerend en goed werkklimaat in het team/project en bevordert samenhang en samenwerking door heldere communicatie en goed overleg. Vanzelfsprekend horen een juiste opdrachtformulering, het schrijven van goede besluitvormingsstukken, begeleiding van aanbestedingsprocedures tot je takenpakket en leid je een project van A tot Z. Hierbij stuur je scherp op voortgang, risicobeheersing, kwaliteit en financiën. Een functie met veel verantwoordelijkheid.

Functie-eisen:

•Kandidaat heeft WO niveau aangevuld met passende opleiding op gebied van projectmanagement en10+ jaar ervaring op het gebied van stedelijke-, gebieds- en vastgoedontwikkeling en/of inrichting;  
•Kandidaat heeft ervaring met participatieprocessen;
•Kandidaat heeft kennis van contractvorming en –bewaking;
•Kandidaat kennis van aanbesteden (UAV-GC);

Additional Info

 • plaats: Leiden
 • duur: 12 maanden
Read 73 times