Skip to main content
Logo OverheidZZP -  Persoonlijke werving en selectie van professionals in het publieke domein

Dienstverlening

OverheidZZP is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten voor tijdelijke en vaste functies binnen de overheid en semioverheid. Door slimme werving en selectie bieden wij u écht betrokken publieke professionals tegen scherpe uurtarieven. Onze kandidaten gaan bij u aan de slag als ZZP-er of worden door ons bij u gedetacheerd. Ook kunnen wij maatwerk bieden bij het werven van een vaste medewerker. Hierin denken wij graag met u mee.  

Ons netwerk is onze kracht! OverheidZZP verbindt u direct met meer dan 7500 zelfstandige professionals werkzaam binnen het publieke domein. Daarnaast werven wij actief naar de beste kandidaten op LinkedIn. Zo kunnen wij u snel voorzien van passende kandidaten.

Onze dienstverlening is voor u als opdrachtgever vrijblijvend en kosteloos. Alleen bij daadwerkelijke plaatsing zit in het uurtarief van de kandidaten een redelijke ‘publieke’ fee voor onze dienstverlening verwerkt. Onze minimale overhead en slimme inzet van social media maken een scherpe bemiddelingsfee mogelijk. 

Graag overtuigen wij ook u van onze meerwaarde! Bent u op zoek naar tijdelijke capaciteit? Wij zoeken graag eens vrijblijvend mee naast de bureaus waar u nu al zaken mee doet.
Neem direct contact met ons op voor meer informatie.