Dienstverlening

OverheidZZP is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten voor tijdelijke functies binnen de overheid en semioverheid. Door slimme werving en selectie bieden wij u écht betrokken publieke professionals tegen scherpe uurtarieven.

Ons netwerk is onze kracht! OverheidZZP verbindt u direct met meer dan 7500 zelfstandige professionals werkzaam binnen het publieke domein. Daarnaast werven wij actief naar de beste kandidaten op LinkedIn. Zo kunnen wij u snel voorzien van passende kandidaten.

Onze dienstverlening is voor u als opdrachtgever vrijblijvend en kosteloos. Alleen bij daadwerkelijke plaatsing zit in het uurtarief van de kandidaten een redelijke ‘publieke’ fee van 8-15% verwerkt. Onze minimale overhead en slimme inzet van social media maakt deze lage bemiddelingsfee mogelijk. Ter vergelijking; de bekende grotere bureaus kennen reguliere bemiddelingstarieven van 20-30%.

Graag overtuigen wij ook u van onze meerwaarde! Bent u op zoek naar tijdelijke capaciteit? Wij zoeken graag eens vrijblijvend mee naast de bureaus waar u nu al zaken mee doet.
Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Sluit aan bij ons netwerk

Ontvang de nieuwsbrief