Skip to main content
Logo OverheidZZP -  Persoonlijke werving en selectie van professionals in het publieke domein

Professionals

Ben je actief als professional in het publieke domein? Sluit je aan bij OverheidZZP en wordt onderdeel van ons unieke netwerk. Als collectief vormen wij een interessante partner voor steeds meer semioverheden. Wij bieden jou en onze opdrachtgevers een professionele dienstverlening op het gebied van werving- en selectie voor tijdelijke opdrachten in het publieke domein. Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ben je nu op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk direct onze actuele opdrachten.

Interim of detachering?

OverheidZZP is er voor interim professionals met een passie voor het publieke domein. Jij bent als freelancer of zzp-er gesteld op je vrijheid. OverheidZZP biedt je een groot netwerk van interessante opdrachtgevers in het publieke domein. Laat ons weten wanneer je beschikbaar bent of komt, wij leggen je graag vrijblijvend uitdagende opdrachten voor.      

Liever meer zekerheid, kies dan voor een (tijdelijk) dienstverband op basis van detachering. Detachering betekent dat je bij ons in dienst komt en vervolgens bij onze opdrachtgevers met tijdelijke opdrachten aan de slag gaat. Zo kun je uiteenlopende publieke organisaties leren kennen én ontvang je een aansprekend salaris.